Skip to content

Bitcoin Kurs

Written by

EliasBTC

Bitcoin, som också kallas BTC, är en av de mest temperamentliga kryptografiska formerna av pengar som du kan sälja eller köpa på online commercial center. Det gjordes vägen 2009. Det sägs vara oförutsägbart som ett resultat av hur det utför grupper av aktiviteter även under en kort period i synnerhet. Den underliggande ökningen i värdet f n har gjorts vägen tillbaka i juli 2010 när kostnaden är bara 0,0008 US-Dollar till 0,08 Us-dollar per mynt. Från den punkten framåt har de nämnda kryptografiska pengarna sett bunkar av betydande krascher och rallyer.

Viktiga Takeaways Om Bitcoin Kurs

● Sätt i 2017, höjdpunkten av kostnaden takten i en ensam bitcoin har utökats för cirka 20 tusen dollar. I vilket fall som helst, väg i 2019, har det ändrats lite,vilket sjönk kostnaden för cirka 10 tusen dollar.

● Det drivs på den öppna vägen under 2009, under sina första inte många år är värdetakten för en ensam bitcoin bara ett par dollar.

● När det gäller en av de bästa och över hela linjen blockchain-baserade cryptos i sfären av digitala pengar, kan du också observera namnet Bitcoin på rundown.

Tidig handel med Bitcoin

2013 är det år då nämnda krypto började ta av sig. Bitcoin är en avancerad pengar som började tidigt utbyte för cirka 13.50 US-Dollar bara för varje bitcoin. Kostnaden expanderade under den långa sträckan i April år 2013 som blir för över 220 US-Dollar. Var det som det kan, under mitten av April ungefär samtidigt börjar värdet sjunka med cirka 70 US-Dollar. Detta är den underliggande olyckan och rally som är ansluten med nämnda pengar.

The Evolution of Bitcoin

Under den långa sträckan i oktober och November Det året började de nämnda datoriserade pengarna mobilisera. Bitcoin utbyte under den tiden var runt hundra dollar. Mot slutet av oktober har värdet per bitcoin ökat till cirka 195 amerikanska dollar. November Det året, är värdet kommer att omkring 200 dollar till mer än 1,075 Dollar. Expansionen i värdefrekvensen är ett resultat av de nya grävarna och bitcoin-affärerna i Kina som går in i online commercial center.


Detta är dessutom när Mt. Gox trade körs, vilket fungerade över 70 procent av hela utbytet av bitcoin.

Från den tiden framåt har värdet minskat bit för bit. Under juli år 2014 var bitcoin kurs 600 US-Dollar. Mot början av 2015 har det minskat till cirka 315 Us-dollar för varje bitcoin. Under den sena vårperioden det året har värdet ändå balanserat ut. Vid den tiden började den ha en stor spik mot början av November. Värdet sjönk med cirka 275 Us-dollar för varje bitcoin. Men under året 2016 utvidgades BTC-kostnadsräntan konsekvent, vilket gör det till cirka tusen US-Dollar år 2017.

Next article

Ethereum och keen avtal